Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 500 g branza dulce vaca
- 200 g gris
- 2 oua
- 3 linguri zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 fiola esenta rom
- 70 g unt
- 200 g pesmet
- 2 linguri zahar pudra
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.
Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.
Se servesc cu smantana si dulceata de afine...o nebunie !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|