Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 250 g branza de vaci delaco
- 1/2-2 linguri zahar green sugar
- 2 linguri gris
- 1-2 lingura faina
- esenta vanilie, esenta rom
- 1 ou
- 100 g pesmet+ 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar
Pentru decor:
- smantana
- dulceata de cirese
- fulgi de ciocolata alba
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.
Se amesteca ingredientele cu un tel.
Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.
Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.
Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.
Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.
Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|