Ingrediente
- Ingrediente pentru Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
- 3 andive
- 200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina)
- 3 linguri ulei
- 2 linguri otet
- sare, piper
- 2 linguri de maioneza
- 2 oua rascoapte (oua fierte tari)
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
Pieptul de pasare /rasol rece se taie fasii sau bucati.
Andivele spalate si curatate de cotor se taie ca pentru o salata .
Se amesteca andivele cu pieptul de pasare. Se pune sare si piper.
Se amesteca maioneza, cu otetul si uleiul.
Se toarna sosul peste salata de andive si se decoreaza cu ouale rascoapte.
Vezi si reteta de Salata de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|