Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica

Postat de gicuta69 in Pui
23 Noi 2015 | 52317 vizualizari
Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica

Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica este pe placul fiecarei familii. Cu ingrediente simple si economice, poti pregati o mancare savuroasa pe care o porti servi cu garnitura la alegere. Pentru Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pipote si inimi, ceapa, ardei gras, suc de rosii, condimente.

Ingrediente

  • Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica
  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 4 cepe
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 250 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza.

Curatam ceapa, o spalam si o taiem solzisori. Curatam ardeii, ii spalam si ii taiem cubulete.

Cand pipotele sunt fierte pe jumatate, le scoatem si le lasam la scurs. Supa rezultata o vom folosi la tocanita.

Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa. Cand ceapa se inmoaie, adugam pipotele si le calim cateva minute impreuna. Punem si ardeiul, amestecam si adaugam frunza de dafin, boia si piper.

Turnam supa si sucul de rosii cat sa acopere pipotele si dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute, pana supa scade si sosul se ingroasa.

Spre final potrivim gustul de sare. Cand mancarea este gata, adaugam patrunjel tocat.

Iti recomandam si Reteta de pipote picante cu paste, pentru amatorii de mancare picanta, Ciulamaua cu pipote si inimi pe care o poti servi cu Mamaliguta fierbinte.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose din aluat dospit cu umplutura de carne si legume

Postat de simona72

Briose din aluat dospit cu umplutura de carne si legume

Aluatul, l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul la dospit la loc caldut aproximativ 30 minute....

Citeste continuarea

Legume umplute cu piept de pui

Postat de Bucataras

Legume umplute cu piept de pui

Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2015, 12:47
Buna rau!
la 23.11.2015, 12:47
Buuuna!
la 23.11.2015, 12:50
Ai_ai_ai!!! Buuuunaaaa!
la 23.11.2015, 13:00
yam bunaa
la 23.11.2015, 13:30
Ce Bunatate!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking