Ruladă din carne tocată a la Panacris

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
1 Apr 2014 | 5340 vizualizari
Ruladă din  carne tocată a la Panacris

Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • carne tocată amestec cca. 300 g.,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • usturoi 2-3 căței,
  • pesmet 2-3 linguri,
  • ou de rață 1 bucată,
  • boia dulce de ardei,
  • ceapă chives,
  • cârnați bănățeni 2 fire,
  • castraveti bulgărești 2 -3 bucăți,
  • morcov 1 bucată.

Mod de preparare

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe o hârtie de pergament, se aplatizează amestecul de carne tocată, se așează artistic, castraveții, fâșii de morcov și cârnați bănățeni. Se rulează cu ajutorul hârtiei de pregament, apoi se închid la capete și se pun la copt, într-un vas termorezistent, cca. 35 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare, sub formă de aperitiv sau fel principal alături de garnitura preferată. Spor și poftă! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din carne tocată a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi taranesti a la Gaby

Postat de MotanLaOale

Cartofi taranesti a la Gaby

Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari. Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte. Cand sunt putin rumeniti se adauga o...

Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de simona72

Chec aperitiv

Ouale la temperatura camerei, se mixeaza impreuna cu sarea pana isi dubleaza volumul. Se adauga in fir subtire uleiul de dovleac mixand la viteza mica. Adaugam apoi laptele batut mixand la aceeasi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2014, 20:06
arata demential biig like
la 01.04.2014, 20:09
super!!!
la 01.04.2014, 20:09
Ce faina ti-a iesit
la 01.04.2014, 20:09
la 01.04.2014, 20:10
Asta era bună de probat, dar nu acum, ci după post. Bun, Cristina, foarte bun!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking