Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
2 Dec 2015 | 4654 vizualizari
Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Desi m-a apucat noaptea si pozele nu sunt asa de reusite, mi-a facut placere sa #gatescpentruocarte.

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui;
  • doua felii de muschi Azuga;
  • doi cartofi;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin oregano uscat;
  • 3-4 boabe de piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • 100 ml vin alb;
  • 350 ml apa;
  • 2-3 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat. Peste el se pun feliile de muschi Azuga, se ruleaza si se leaga cu ata.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii groase si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat.

Se aseaza carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, se adauga 3-4 boabe de piper si o foaie de dafin, apoi se toarna vinul si apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 30-40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa scada apa si vinul. Se indeparteaza ata de pe rulada, apoi se poate servi impreuna cu cartofii, dupa ce a fost presarat patrunjelul verde, spalat si tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez brun cu legume si piept de pui

Postat de Dya

Orez brun cu legume si piept de pui

Taiem pieptul de pui in cuburi mici, rumenindu-le apoi in cele 2-3 linguri cu ulei. Adaugam rand pe rand, ciupercile si porumbul, precum si restul legumelor tocate dupa bunul plac. Le calim,...

Citeste continuarea

Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

Postat de Bucataras

Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

Pentru ca vreau sa-mi usurez munca si sa spal cat mai putin, voi folosi un Panini Maker . Am aici in fata mea modelul XXL. Daca nu ai unul, nu-i nicio problema, poti folosi o tigaie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2015, 19:19
Foarte bun
la 02.12.2015, 19:23
super reteta
la 02.12.2015, 19:26
Super bunatate, ma invit singura la masa!!!!!
la 02.12.2015, 19:29
Ce bunatate!
la 02.12.2015, 19:29
Ma bucur ca va place!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking