Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
2 Dec 2015 | 4699 vizualizari
Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Desi m-a apucat noaptea si pozele nu sunt asa de reusite, mi-a facut placere sa #gatescpentruocarte.

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui;
  • doua felii de muschi Azuga;
  • doi cartofi;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin oregano uscat;
  • 3-4 boabe de piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • 100 ml vin alb;
  • 350 ml apa;
  • 2-3 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat. Peste el se pun feliile de muschi Azuga, se ruleaza si se leaga cu ata.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii groase si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat.

Se aseaza carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, se adauga 3-4 boabe de piper si o foaie de dafin, apoi se toarna vinul si apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 30-40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa scada apa si vinul. Se indeparteaza ata de pe rulada, apoi se poate servi impreuna cu cartofii, dupa ce a fost presarat patrunjelul verde, spalat si tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Postat de Satisfyyourcravings

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se marineaza aripioarele in aceasta minim 30 de minute, la temperatura camerei.  Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. ...

Citeste continuarea

Pui in sos de vin, usturoi si lamaie

Postat de RuxyRux

Pui in sos de vin,  usturoi si lamaie

Se spala carnea, se taie apoi fiecare bucata in doua, si pentru ca pieptul pe care l-am avut era foarte gros, am mai taiat inca o data fiecare bucata obtinuta in doua. Se amesteca untul cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2015, 19:19
Foarte bun
la 02.12.2015, 19:23
super reteta
la 02.12.2015, 19:26
Super bunatate, ma invit singura la masa!!!!!
la 02.12.2015, 19:29
Ce bunatate!
la 02.12.2015, 19:29
Ma bucur ca va place!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking