Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci

Postat de gatiticuspor in Pui
15 Aug 2012 | 4057 vizualizari
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci

O reteta a la Gino D'Acampo. Mammma Miiiia!!!! Va marturisesc ca nu sunt un fan al carnii de pui si nici al branzei de capra dar preparate in felul asta sunt incredibile.

Ingrediente

  • 125 g branza de capra
  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)
  • 12 frunze de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 12 scobitori
  • 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Mod de preparare

Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper. Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.

Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra. Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.

Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.

Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.

Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.

Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cricală ardelenească

Postat de Sidy

Cricală ardelenească

Puiul il transam in bucati potrivite pe care le prajim in untura( da un gust mai placut cricalei), apoi le scoatem intr-o farfurie. Ceapa curatata o tocam marunt si o rumenim in untura ramasa,...

Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Postat de rocsi_1612

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data  marinam puiul : Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem bucati potrivite, apoi il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2012, 12:32
la 15.08.2012, 12:39
la 15.08.2012, 12:58
wowwwwwww ce combinatie faina
la 15.08.2012, 13:03
Multumesc!!!
la 15.08.2012, 13:18
o minunatie!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking