Ingrediente
- o legatura de salata
- o legatura de ceapa verde
- o legatura marar
- 200 branza de oaie
- 200 g branza de capra
- 3 oua
- 4 linguri parmezan
- sare dupa gust
- ulei de masline 20 ml
- zeama de la o lamaie mai mica
Mod de preparare
Salata se spala, scurge, se rupe in bucati. Ceapa se curata,se spala si se toaca. Branza de oaie, capra se toaca cubulete. Ouale se taie in sferturi. Salata impreuna cu ceapa tocata se pune intr-un bol, se adauga branza, ouale, parmezanul, sare (daca mai e nevoie), mararul rocat, ulei, zeama de lamaie. Se amesteca bine, cu atentie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|