Salata Magnifica

Postat de mihaelar63 in Salate
19 Apr 2018 | 6392 vizualizari
Salata Magnifica

 Magnific de gustoasa. Rapid de preparat. Cu verdeturi, proteina, boabe. Ce-ti mai poti dori? Pentru condimentarea carnii am folosit condiment specific indian garam marsala, recent achizitionat. M-am cam ferit de un mix necunoscut. Dupa ce am parcurs lista cu ingrediente, am decis ca nu are nimic foarte neobisnuit sau ciudat si ca doresc sa testez garam marsala.

Ingrediente

  • 1 punga mix salata frunze [aprox 200 gr - salata verde, rucola, andive ]
  • 1 piept pui [400 gr]
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 cutie mica porumb dulce boabe
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 lamaie zeama
  • sare
  • piper
  • condimente preferate pentru pui [ garam marsala ]

Mod de preparare

  1.  Pieptul de pui se desface si se bate usor.
  2. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala.
  3. Carnea se taie fasii si se prajeste pana devine aurie intr-o tava non-aderenta.
  4. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se clatesc din cateva ape.
  5. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii sau cubulete.
  6. Ceapa rosie se curata si se taie rondele. Sarati usor ceapa si amestecati cu putin ulei de masline.
  7. Frunzele se spala si se zvanta [ eu am un uscator pentru salata cu centrifuga]
  8. Dupa ce carnea s-a racit [ sa nu fie fierbinte pentru ca flescaieste frunzele proaspete de salata ] ansamblati salata. 
  9. Intr-un bol de sticla se pun toate ingredientele si se amesteca cu blandete.
  10. Acriti cu zeama de lamaie proaspat stoarsa. Gustati si sarati / piperati daca mai este nevoie.

                 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Magnifica" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copti

Postat de Dya

Salata de vinete cu ardei copti

Se coc vinetele si ardeii, uniform. Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita. Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici. Se asaza totul...

Citeste continuarea

Salata calda cu varza de Bruxelles

Postat de andaoana

Salata calda cu varza de Bruxelles

Varza se curata de primele frunzulite si se taie cotorul. Se taie fiecare varza in 4. Baconul il feliem, sa nu fie foarte mic taiat dar nici mare. Grosimea unei felii sa fie cam de 1 cm latime....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2018, 16:44
Chiar arată magnific!
la 19.04.2018, 16:49
Super!
la 19.04.2018, 16:51
Nu ma pot hotari care imagine este mai imbietoare . Toate sunt pline de culoare
la 19.04.2018, 17:17
la 19.04.2018, 17:23
Cat de colorata

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking