Sos caramel
Postat de xana
Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi...
Citeste continuareaPostat de xana
Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi...
Citeste continuareaPostat de xana
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline pana se inmoaie. Punem pasta de rosii concentrata si usturoiul si se mai lasa la calit 3-4 minute. Se adauga apoi 500 ml de pasta de...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Usturoiul se da prin presa de usturoi. Frecati cu ajutorul unei lingurite usturoiul cu sare si ulei. Adugati laptele si omogenizati. Se amesteca totul cu apa minerala...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Intr-o cratita cu fund dublu, punem zaharul, cacaua si apoi apa si ciocolata rupta bucatele, asezam cratita pe baie de aburi si lasam sa dea in doua, trei clocote, tragem cratita deoparte, punem...
Citeste continuareaPostat de CofetariiBucatari
Intr-un bol vom amesteca galbenusurile fierte cu cele crude, apoi vom pune in compozitie uleiul, putin cate putin. Vom adauga mustarul, vom mai turna ulei, apoi vom pune si sarea si vom continua...
Citeste continuareaPostat de AnaDavid
Puneti treptat făină și apă într-un castron: începeți cu 2 linguri de făină, un pahar de apă și uleiul de masline. Amestecati cu un tel aluatul ca sa fie cat mai fin și...
Citeste continuareaPostat de AnaDavid
Se pun ardeii la copt direct pe flacără, apoi le lasati într-un recipient acoperit cu folie timp de 10 minute. Procedând astfel, se decojesc mai bine și mai repede, iar conservarea...
Citeste continuareaPostat de AnaDavid
Se incepe cu usturoiul si putin sare, se piseaza pana devine pasta. Se adauga muguri de pin si se piseaza pana devin o pasta. Se pun frunzele de busuioc cu o lingura de ulei si continuam sa...
Citeste continuareaPostat de AnaDavid
Se spala castravetii si se rade cu o razatoare putin mai groasa, adaugam sarea peste si lasam 10 minute ca sa piarda apa. Intr-un bol punem iaurt, ulei, marar tocat marunt, otet, praf de...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Curățăm usturoiul și îl pisăm în mojar, presărat cu sare grunjoasă. Îl transferăm apoi într-un bol și îl frecăm cu ulei de măsline, dar nu foarte mult...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|