Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Postat de simona72 in Paste
31 Oct 2015 | 2741 vizualizari
Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Este o mancarica cu sos, gen tocanita, la care am folosit cateva coaste de vitel tanar si spaghetti proaspete cu ou. O mancare absolut delicioasa pentru o dupa-amiaza friguroasa.

Ingrediente

  • 1 kg coaste de vitel
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 borcan de rosii uscate in ulei+ ulei de masline din borcan http://www.bucataras.ro/retete/rosii-uscate-la-borcan-conservate-in-ulei-de-masline-73838.html
  • sare si piper proaspat rasnit dupa gust
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 300-350 ml apa am folosit eu(voi daca aveti puneti supa de legume sau carne)
  • 250 gr paste proaspete cu ou)eu am folosit spaghetti)

Mod de preparare

Am ales sa fac aceasta mancarica la cuptor la foc mic, timp mai indelungat. Desigur ca se poate face si la Crock Pot Slow Cooker, asta daca aveti unul. Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun intr-un vas de ceramica pentru cuptor. Eu am folosit vasul de la Crock Pot Slow Cooker…Am adaugat coastele taiate in bucati, sare si piper proaspat rasnit, rosii uscate si ulei de masline din borcanul cu rosii. Am amestecat usor ingredientele cu o lingura de lemn, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptorul incins la 140 grade pentru 3 ore. Dupa expirarea timpului am verificat daca carnea era patrunsa (se desprindea de pe os), am gustat daca mai era necesara sare sau piper, am adaugat pastele proaspete, am amestecat foarte usor in vas pentru a se amesteca putin pastele cu sosul, dar in acelasi timp sa nu se zdrobeasca carnea. Am acoperit vasul si l-am mai dat la cuptor pentru inca 20 minute. Am presarat patrunjel proaspat tocat marunt si am servit pastele calde cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos si coaste de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de paste cu maioneza

Postat de timea

Salata de paste cu maioneza

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute. Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece. Turnam intr-un bol...

Citeste continuarea

Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci

Postat de simona72

Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci

Gnocchi ii fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Zucchini, il spalam, ii taiem capetele, pastram coaja si il taiem in cubulete nu foarte mici. Ciupercile le taiem in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2015, 17:15
gustoase
la 31.10.2015, 17:16
Chiar foarte gustoase. Multumesc Catalina!
la 31.10.2015, 17:17
wow,frate
la 31.10.2015, 17:18
la 31.10.2015, 17:24

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking