Supa cu tortellini si fasole verde

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Ian 2017 | 4172 vizualizari
Supa cu tortellini si fasole verde

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in supe, cat si ca fel principal. Ineditul supei cu tortellini consta in surpriza de a gasi gustul de branza, in asemenea preparat.

Ingrediente

  • 1 kg os de vitel cu carne
  • 2 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 250 tortellini [ cu ricotta si spanac]
  • 250 fasole verde congelata
  • 250 ml sos de rosii pentru ciorbe https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-rosii-pentru-ciorbe-35685.html
  • sare de Himalaya
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Am spalat oasele de vitel si le-am pus la fiert in apa cu sare si foi de dafin.
  2. Se curata legumele si se spala.
  3. Feliati morcovul si telina.
  4. Dupa ce oasele au fiert 45 minute, se adauga morcovul si telina feliate. Ceapa se pune intreaga.
  5. Dupa 15 minute, verificati si, daca morcovul este aproape fiert, se pun si tortellini + fasolea verde. Mai fierbeti 8-10 minute, la foc domol.
  6. Dati aroma cu cimbrisor salbatic.
  7. Ceapa intreaga si foile de dafin se scot din supa.
  8. Gustati, sarati daca este nevoie. Piperati.
  9. La servire, decorati cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci

Capul de somn si oasele ramase de la filetarea pestelui se spala si se fierb 15 minute in 2 l apa sarata in care s-a pus si foile de dafin .  Scurgeti pestele pastrand zeama ....

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

 Legumele se curata si se spala . Caliti usor in ulei ceapa si morcovul , tocate marunt . Adugati 2 l apa si puneti la fiert cuburile de cartof si rosia taiata marunt ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2017, 23:15
Regina ciorbelor esti
la 22.01.2017, 23:26
la 22.01.2017, 23:43
Nici nu trebuie sa-ti mai spun cat de mult imi place
la 22.01.2017, 23:57
Buna supa!
la 23.01.2017, 00:02
Dia , se stie >;D,

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking