Tocanita cu carne de vita in sos de vin

Postat de Lia1 in Vita
19 Sep 2014 | 12973 vizualizari

Normal ca e cea mai buna cu fond de vita, vin rosu din belsug si scazuta la cuptor 2.5 ore. Sa nu va sperie fondul acesta de vita. Este zeama de la o supa care poate fi din carne sau doar de legume. Ei, da, este musai sa o adaugati daca vreti sa obtineti cea mai buna tocanita pana acum votata in familia noastra. Eu am avut supa obtinuta dupa ce am fiert carnea de vita si legumele pentru o salata de boeuf de la Bya, cea cu conopida, dar nu am pus linte. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 20.09.2014, 07:04
eu va multumesc voua
la 20.09.2014, 08:51
Tare imin place
la 20.09.2014, 10:21
Nu are cum sa nu fie buna
la 20.09.2014, 10:23
ce bun!!!
la 20.09.2014, 23:11
cat de bine arata! Imi face pofta chiar daca ii la o ora atat de tarzie!!
la 21.09.2014, 08:43
Delicioasa!!
la 21.09.2014, 08:59
la 24.09.2014, 12:26
prezent pot veni cu castronul la bunatatea ta?
la 24.09.2014, 21:52
desigur te voi servi cu o amintire )
la 21.06.2021, 14:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking