Tocanita cu carne de vita in sos de vin

Postat de Lia1 in Vita
19 Sep 2014 | 13001 vizualizari

Normal ca e cea mai buna cu fond de vita, vin rosu din belsug si scazuta la cuptor 2.5 ore. Sa nu va sperie fondul acesta de vita. Este zeama de la o supa care poate fi din carne sau doar de legume. Ei, da, este musai sa o adaugati daca vreti sa obtineti cea mai buna tocanita pana acum votata in familia noastra. Eu am avut supa obtinuta dupa ce am fiert carnea de vita si legumele pentru o salata de boeuf de la Bya, cea cu conopida, dar nu am pus linte. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 19.09.2014, 19:31
cred ca e super buna!am salvat reteta
la 19.09.2014, 19:32
la 19.09.2014, 19:46
buna buna
la 19.09.2014, 20:08
Arata foarte bine!
la 19.09.2014, 20:13
o bunatate
la 19.09.2014, 20:21
la 19.09.2014, 21:03
grozava
la 19.09.2014, 21:21
e delicioasă
la 19.09.2014, 21:34
la 19.09.2014, 21:36
De probat, direct la favorite! Mulțumesc ptr tips-ul cu punga
la 19.09.2014, 21:50
la 19.09.2014, 22:00
delicioasa
la 19.09.2014, 22:09
la 20.09.2014, 02:26
la 20.09.2014, 06:43
Foarte buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking