Tort C

Postat de Constelatialeu in Torturi
20 Feb 2017 | 2125 vizualizari
Tort C

Unde dai si unde crapa, cam asa si la mine. Aseara am facut un chec cu nuca si cacao si azi i-am pus gand rau, pentru ca si deoarece ii lipsea ceva, adica se cerea insiropat si cu niste crema pavazat.....

Ingrediente

  • 1 chec in forma de tort sau guguluf, ca are gaura....din care s-au taiat cateva bucatele, nu multe
  • 200 g unt 65% grasime
  • sos de ciocolata Dr. Oetker
  • 2 lingurite pline cu dulceata de fragi, din camara proprie
  • 80 g ciocolata alba
  • 80 g smantana dulce
  • Sirop
  • 2 pliculete ness
  • 1 lingura zahar
  • apa calduta
  • Decor
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Pentru ca este un tort facut dintr-un chec, treaba a mers tare repede. Am sectionat checul in 4 bucati. Untul ( cam tare din frigider) l-am taiat foarte marunt, am adaugat sosul de ciocolata si dulceata de fragi, am mixat, nu-i problema ca se taie crema ca o dregem repede, repede. Separat pe baie de abur, topim ciocolata cu smantana, o lasam sa se racoareasca 10 min, apoi incepem sa mixam, apoi adaugam cate o lingura din crema taiata si mixam la viteza mica, procedam asa pana terminam toata crema de unt. Obtinem o crema tare delicioasa. Asezam prima felie de chec, o insiropam cu nessul frecat cu zahar si diluat cu apa calduta, apoi intindem o parte din crema, asezam a doua parte de chec insiropam, intindem crema, apoi a treia parte de chec, insiropam si intindem crema, punem si ultima parte de chec, insiropam si imbracam totul cu crema si presaram fulgi de ciocolata. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort C" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Postat de Caty

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Cum se prepara Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa Mai intai punem gelatina la hidratat in 150ml apa rece, apoi ne ocupam de biscuiti. Ii macinam, ii amestecam cu untul topit...

Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Postat de Constelatialeu

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Cum se prepara Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat Blat : Intr-un bol de inox am pus albusurile cu un praf de sare si am mixat pana am obtinut o spuma tare, am adaugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2017, 19:19
Bun! As manca si eu o feliuta!
la 20.02.2017, 19:24
la 20.02.2017, 19:37
Puteai să-l faci și tu V de la Vali
la 20.02.2017, 19:39
bun bun
la 20.02.2017, 19:43
bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking