Tort cu trei feluri de ciocolata

Postat de postavaru in Torturi
17 Noi 2011 | 36222 vizualizari

Am tot oscilat daca sa postez sau nu acest tort si asta nu pentru ca nu ar fi bun. Va pot spune ca a fost chiar minunat, ciocolatos si cremos, dar dintr-o eroare (unama) m-am ales cu fotografii foarte proaste. Am incercat sa salvez ce se putea salva, dar nu destul, dupa cum puteti vedea. Acestea fiind spuse, dragii mei ciocoholici... poftiti la ciocolata :)

Inapoi la reteta

Comentarii (94)

la 23.11.2011, 11:14
senzational!!!arata tare bine si cred ca e si foarte gustos...atata ciocolataaaaaa !felicitari!!!
la 23.11.2011, 11:32
Super arata ,de gust nici ca mai vb ,MINUNAT,felciitari Ancutza
la 23.11.2011, 14:16
Amy iti multumesc. Sa inteleg ca si tie iti place ciocolata?
la 23.11.2011, 14:16
Multumesc Nadina. Ma bucur sa te vad
la 23.11.2011, 14:51
ohooooo!!!si inca cum!!!de pofta,si de ciuda ca n-am la indemana toate ingredientele pt tort,(de parca daca le aveam,mai era rabdare sa stau sa-l fac)mi-am desfacut o cutie de finetti...dar,tot am sa-l fac intr-o buna zi,ca arata prea bine
la 24.11.2011, 08:34
Amy incearca-l ca nu e greu, iar gustul merita din plin
la 25.11.2011, 11:00
wow arata senzational!!!!
la 07.12.2011, 14:02
Mi-a placut foarte mult acest tort, l-am pus la favorite, iar ieri m-am incumetat sa-l fac, dar se pare ca am inceput cu stangul, pentru ca totul, aproape totul, a fost un fiasco. Smantana pentru frisca folosita ( LaDorna) nu mi s-a batut deloc, mai bine zis s-a taiat. Iar ciocolata amestecata cu gelatina, s-a intarit la frigider prea tare, incat atunci cand am vrut s-o amestec cu frisca batuta nu s-a omogenizat deloc...
Imi pare foarte rau ca nu mi-a iesit si parca nu mai am curajul sa-l mai fac...
la 07.12.2011, 14:32
Marilisa, smantana ai batut-o prea mult si din acest motiv s-a taiat. Cu smantana La Dorna a avut si eu probleme de cateva ori, n-as putea sa spun exact care a fost motivul. Depinde probabil de unde o cumperi, de conditiile in care a fost depozitata...

Ciocolata ai tinut-o la frigider prea mult. Trebuie tinuta atat cat sa se intareasca putin si sa se raceasca bine. Daca s-a intarit prea tare puteai sa o "dezmortesti" putin la foc si remediai problema.

Intrucat Anca m-a indicat ca sursa a retetei mi-am permis sa raspund (si eu) nelamuririlor tale, mai ales ca acest tort l-am facut de cateva ori si de fiecare data a iesit foarte bine. Fiind un tort foarte bun eu te sfatuiesc sa nu renunti, iar daca ai orice fel de nelamurire nu trebuie decat sa intrebi.

Anca,, sper sa nu te superi pe mine.
la 07.12.2011, 14:43
Vai Miha, cum as putea sa ma supar
la 07.12.2011, 14:47
Marilisa daca respecti sfaturile Mahai te vei bucura de un tort frumos si gustos. Merita sa mai incerci inca o data
la 08.12.2011, 12:07
Smantana pt frisca trebuia batuta cca 2-3 min, sa se intareasca si sa stea pe mixer, ceea ce nu s-a intamplat, era tot moale. Insistand s-a taiat, dar oricum de la inceput nu a vrut sa se inchege. Am sa incerc astazi, din nou, poate, totusi...
la 08.12.2011, 13:10
Marilisa sper sa-ti reuseasca. Sa ne spui daca ti-a placut
la 13.05.2012, 16:07
Este perfect!
la 13.05.2012, 21:29
Multumesc LadyCrs

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking