Varza acra cu fasole rosie si carnati

Postat de MotanLaOale in Mancaruri cu carne
18 Iun 2013 | 6688 vizualizari
Varza acra cu fasole rosie si carnati

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 300g carnati afumati de casa
  • 150g coaste afumate
  • 400g fasole rosie (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare (daca este cazul)

Mod de preparare

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Carnatii se taie rondele.

Fasolea se clateste bine in apa rece si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se adauga carnatii si coastele si se mai calesc 10 minute.

Se presara boia si piper.

Se adauga varza, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 30-35 minute.

Se adauga fasolea rosie, se amesteca bine si se introduce in cuptor15-20 minute.

Cand a scazut zeama si prinde culoare este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute cui ii place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu fasole rosie si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlete de miel cu sos

Postat de cristeena20

Cotlete de miel cu sos

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora. Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de...

Citeste continuarea

Sos cu ciuperci si afumatura

Postat de Ina

Sos cu ciuperci si afumatura

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta. Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 12:23
Io prima si sa nu dai la nimeni coastele
la 18.06.2013, 12:23
ioi motane salivezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....cat de bine arataaaaa
la 18.06.2013, 12:25
Moamaaaaaa, chiar si eu care nu mananc carne mi s-a facut o poftaaaa
la 18.06.2013, 12:32
Asta mâncare adevărată!
la 18.06.2013, 12:33
Multumesc

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking