Varza acra cu fasole rosie si carnati

Postat de MotanLaOale in Mancaruri cu carne
18 Iun 2013 | 6711 vizualizari
Varza acra cu fasole rosie si carnati

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 300g carnati afumati de casa
  • 150g coaste afumate
  • 400g fasole rosie (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare (daca este cazul)

Mod de preparare

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Carnatii se taie rondele.

Fasolea se clateste bine in apa rece si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se adauga carnatii si coastele si se mai calesc 10 minute.

Se presara boia si piper.

Se adauga varza, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 30-35 minute.

Se adauga fasolea rosie, se amesteca bine si se introduce in cuptor15-20 minute.

Cand a scazut zeama si prinde culoare este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute cui ii place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu fasole rosie si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crochete de cartofi cu ciuperci

Postat de Meea

Crochete de cartofi cu ciuperci

Curatam cartofii, ii taiem in 3-4 si ii punem la fiert. Dupa ce s-au fiert, ii pisam, apoi ii amestecam cu margarina, oul si condimentele (boia, piper, sare). Adaugam si faina pana cand compozitia...

Citeste continuarea

Varza calita cu afumatura

Postat de Valclaudia

Varza calita cu afumatura

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute. Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 12:23
Io prima si sa nu dai la nimeni coastele
la 18.06.2013, 12:23
ioi motane salivezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....cat de bine arataaaaa
la 18.06.2013, 12:25
Moamaaaaaa, chiar si eu care nu mananc carne mi s-a facut o poftaaaa
la 18.06.2013, 12:32
Asta mâncare adevărată!
la 18.06.2013, 12:33
Multumesc

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking