Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de timea in Multicooking
18 Apr 2019 | 2815 vizualizari
Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va prezint o reteta perfecta pentru o masa de sarbatoare si pentru ca nu mai este mult pana la sarbatorile pascale, chiar va recomand sa va notati aceasta reteta. Asadar pentru un pranz de duminica sau sarbatoare va recomand vita Angus in sos de ceapa si ardei, facuta la minunatul aparat Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita Angus
  • Pentru marinat:
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare de Himalaya
  • ½ lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 lngurite oregano uscat
  • Altele:
  • 1 lingura unt
  • 2 buc ceapa galbena
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 10 catei mici de usturoi

Mod de preparare

  • Intr-un bol amestecam uleiul de masline impreuna cu condimentele.
  • Carnea proaspata o taiem felii si trecem fiecare felie de carne prin uleiul condimentat.
  • Pastram carnea la marinat timp de o ora.
  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 20 de minute si apasam START/Stop.
  • Prajim bucatile de carne timp de 3 minute pe ambele parti si pe rand le scoatem intr-un bol pe care il acoperim pentru a mentine carnea calda.
  • Dupa ce am terminat de prajit bucatile de carne, adaugam in vas o lingura de unt in care calim ceapa tocata marunt si ardeiul galben si rosu taiate cubulete.
  • Adaugam bucatile de carne peste legumele calite impreuna cu sucul lasat de carne.
  • Presaram deasupra usturoiul feliat apoi inchidem capacul ermetic.
  • Apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutrul unei spatule eliberam butonul de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
  • Carnea obtinuta este foarte frageda, gustoasa si aromata si poate fi servita cu cartofi la cuptor si un piure de telina cu gulie.
  • Si pentru ca acest piure de legume este foarte simplu si delicos am sa va zic si voua cum sa il faceti.
  • Telina si gulia curatate de coaja si spalate, le fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt fierte, scurgem apa, punem legumele intr-un vas, ideal in vasul de la mixerul vertical, adaugam o lingura de unt si cu ajutorul mixerului vertical transformam legumele intr-un piure spumos. Adaugam piper macinat la servirea piureului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Fasolea se pune peste noapte la inmuiat. Se pune fasolea cu 1 l de apa in recipientul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune . Se inchide etans capacul si supapa de abur....

Citeste continuarea

Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

Postat de katty

Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

Spalam zucchini, ii taiem capetele si il taiem in doua jumatati pe lungime. Fiecare jumatate o taiem in doua jumatati. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele, pastrand pe margine putin miez....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2019, 20:38
O bunătate, Timi!
la 18.04.2019, 20:54
Uite la el cioroiul so dat la vita lu`Angus....
la 18.04.2019, 21:04
Da Mena,super bun a fost
la 18.04.2019, 21:04
Cleme , buna vita asta
la 18.04.2019, 21:36

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking