Ingrediente
- un ou;
- un praf de sare;
- doua linguri zahar;
- o lingura ulei;
- 60g faina;
- o lingura apa rece.
Mod de preparare
Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine bezea. Se adauga galbenusul si uleiul si se incorporeaza. Dupa aceea se incorporeaza faina, amestecandu-se usor cu o spatula de lemn. La final, se adauga o lingura cu apa rece si se omogenizeaza.
Se unge cu ulei forma pentru waffe si se incinde la flacara aragazului. Dupa aceea, se pune aluatul si se inchide forma. Se coace la foc mic si pe o parte si pe alta. La final, dupa ce s-a racorit un pic, se poate pudra waffa cu zahar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|