Aperitive / Garnituri

Reteta de placinte cu faina fara gluten

Postat de trifadalia

Iata cum se prepara Reteta de placinte cu faina fara gluten Se pune faina intr-un castron, se face un locas in care se adauga maiaua facuta din laptele caldut si drojdie. Se amesteca oul cu...

Citeste continuarea

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

Postat de trifadalia

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval Se ia o tava normala de cuptor in care se pune hartie de copt.Se puna prima foaie de foietaj. SE aseaza uniform peste foietaj...

Citeste continuarea

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de Caty

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem...

Citeste continuarea

Reteta de naut crocant

Postat de GabrielaSasha

Iata cum se prepara Reteta de naut crocant Fierbem năutul aproximativ 50-55 de minute. Scoatem năutul și-l las sa se răcească, sau in trecem printr-un jet de apa rece, pentru a-i grăbi...

Citeste continuarea

Reteta de briose aperitiv

Postat de panacris

Iata cum se prepara Reteta de briose aperitiv Într-un vas încăpător ouăle se amestecă energic cu kefirul, făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă....

Citeste continuarea

Reteta de Pirojki cu cartofi

Postat de Caty

Iata cum se prepara Reteta de Pirojki cu cartofi Pregatim mai intai umplutura ca sa fie rece cand facem Pirojki. Fierbem cartofii timp de 20 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Intre...

Citeste continuarea

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Postat de Caty

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire. Ungem o foaie cu...

Citeste continuarea

Reteta de clatite din spanac cu crema de branza

Postat de Caty

Iata cum se prepara Reteta de clatite din spanac cu crema de branza Eu am folosit spanac congelat. Dupa ce s-a dezghetat, l-am bagat in blender cu ouale, usturoiul, laptele, kefirul, zaharul,...

Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat cu dovlecei

Postat de ctlina

Spalati si curatati partial dovlecelul (am lasat un pic de coaja fiind bio). Taiati-l cubulete. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline...

Citeste continuarea

Saratele cu branza de oaie si untura - Reteta gustoasa de casa

Postat de Constelatialeu

Cum se prepara Saratele cu branza de oaie si untura - Reteta gustoasa de casa Am amestecat laptele caldut cu drojdia uscata. Intr-un castron am ras branza, am topit untura si am amestecat-o cu...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking