4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Dragilor va propun o ciorba ca la bunica! Era imposibil sa nu fac cateva modificari retetei bunicii, chiar si asa a iesit tare gustoasa.
Ingrediente
Mod de preparare1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea. 3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la fiert. Adaugam zerul si mai lasam 10-15 minute, in ultimele 5-8 minute punem si loboda tocata. 4. Punem iaurtul amestecat cu galbenusul si mai lasam 1-2 minute pe foc. 5. Oprim focul, adaugam pastele si leustenul tocat. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Lia1
1. Intr-o cratita pui 1/2 apa la clocotit in care vei opari pentru cateva minute racii uscati ca sa ii decupezi mai usor. Poti sa ii dai cateva clocote daca sunt prea crocanti si se sparg la...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt. Se fierb...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|