4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Dragilor va propun o ciorba ca la bunica! Era imposibil sa nu fac cateva modificari retetei bunicii, chiar si asa a iesit tare gustoasa.
Ingrediente
Mod de preparare1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea. 3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la fiert. Adaugam zerul si mai lasam 10-15 minute, in ultimele 5-8 minute punem si loboda tocata. 4. Punem iaurtul amestecat cu galbenusul si mai lasam 1-2 minute pe foc. 5. Oprim focul, adaugam pastele si leustenul tocat. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am...
Citeste continuareaPostat de katty
Curatam frunzele de stevie si rupem cozile. Spalam in cateva ape si scurgem. Punem la fiert putina apa cu sare si cand clocoteste adaugam stevia. Dam cateva clocote, oprim focul si scurgem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|