Fursecuri cu ciocolata

Postat de aalliinnaa07 in Dulciuri
31 Mar 2013 | 3730 vizualizari
Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente

  • 125 g faina
  • 55 g zahar
  • 55 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 1 ligurita esenta de vanilie
  • 70 g ciocolata de menaj rasa
  • 40 g stafide
  • 30 g fulgi de ovaz

Mod de preparare

Punem faina, ovazul, zaharul, zaharul pudra si praful de copt intr-un bol.

Intr-o farfurie batem oul cu esenta de vanilie si il punem in bol, peste restul de ingrediente si amestecam putin.Incet adaugam uleiul, framantand bine pana cand compozitia incepe sa se desprinda de pe peretii bolului.

Adaugam ciocolata rasa si stafidele si framantam pana compozitia se omogenizeaza.

Aluatul il modelam sub forma de mingi si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si apasam cu o lingurita fiecare minge.

Dam fursecurile la cuptorul preaincalzit si le coacem timp de 15 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de fursecuri fel de fel

Postat de Constelatialeu

Reteta de fursecuri fel de fel

Iata cum se prepara Reteta de fursecuri fel de fel Mai intai am pregatit aluatul. Am mixat ouale cu zaharul, am adaugat untura la temperatura camerei, am omogenizat bine, apoi am adaugat coaja...

Citeste continuarea

Reteta de crinkles cu portocala

Postat de privatelaura

Reteta de crinkles cu portocala

Iata cum se prepara Reteta de crinkles cu portocala! Mai intai, se pun la topit untul impreuna cu ciocolata. Atentie, sa nu se arda! Compozitia odata topita, se lasa la temperat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2013, 21:54
Bune, la cafeaua ori ceaiul de dimineaţă!
la 31.03.2013, 21:56
la 31.03.2013, 22:08
la 31.03.2013, 22:17
Cam bune!
la 31.03.2013, 22:18
Super!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking