Ingrediente
- 330 gr migdale
- 320 gr zahar
- 3 albusuri
- 1 lingura faina alba
- 2 lingurite de rom
- 1/2 lamaie
- 1/2 lingurita scortisoara
- Pentru decor
- 100 gr fructe confiate(eu am pus rahat pentru ca nu am avut)
Mod de preparare
Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina.
1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si zaharul.Se amesteca cu lingura de lemn pana obtineti o compozitie destul de tare.
2.Se umple cu compozitie posul cu varful striat si se pune cu el pe tava tapetata cu hartie pentru copt,gramajoare medii pe care se aseaza cate o bucatica de rahat sau fructe confiate.
3.Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pana capata o culoare aurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|