Gustare cu soia si mixt de legume

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
10 Apr 2013 | 3964 vizualizari
Gustare cu soia si mixt de legume

Am facut o incercare sa vad ce iese,deoarece trebuia sa ma gandesc la ceva de post care merge sa pui gustare la un parastas.Si m-am gadit sa fac aceasta combinatie intre soia si legume si sa le coc in forme de silicon.

Ingrediente

  • 450 g mixt legume( orez,mazare baby,morcov baby,ciuperci,ardei rosu,ardei verde,porumb)
  • 80 g soia 'Inedit''
  • 2 leg.ceapa verde ( 6 fire )
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Soia am hidratat-o cu 100 ml apa fiarta. Mixul de legume impreuna cu ceapa taiata marunt le-am calit in 50 ml ulei, cca 10 minute. Soia am scurs-o intr-o strecuratoare, am pus-o in castron, am adaugat si legumele calite, mararul tocat marunt, sare, piper dupa gust, am pus 3 linguri de pesmet si 50 ml ulei si am omogenizat compozita. Le-am pus in forme si le-am dat la cuptorul preancalzit cca 40 minute, la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu soia si mixt de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Hummus de fasole

Postat de katty

Hummus de fasole

Daca nu aveti fasole gata fiarta, spalati fasolea, o puneti la inmuiat in apa rece cateva ore, apoi o puneti la fiert intr-o oala sub presiune. Scurgeti fasolea si o lasati sa se raceasca. Punem...

Citeste continuarea

Mancarica asortata

Postat de Constelatialeu

Mancarica asortata

Pregatim legumele,le spalam,curatam si taiem mai ''din topor'' legumele,asa sa simti ce mananci.Le amestecam cu putina sare si ulei de masline si le punem in vasul de yena,mai putin rosiile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2013, 15:07
interesant
la 10.04.2013, 15:07
Placee!! !! Super prezentare
la 10.04.2013, 15:07
la 10.04.2013, 15:10
la 10.04.2013, 15:18

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking