Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Sep 2013 | 4410 vizualizari
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Am vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca mi-a iesit sau nu,ramane sa apreciati voi.... PS.Ador bezeaua,sunt fana ei.....

Ingrediente

  • ''Fusta Pavlovei''
  • 3 albusuri
  • 175 g zahar cu granulatie medie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 lingurita de amidon
  • Umplutura
  • 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
  • 100 ml smantana peste 60 % grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 1 rodie
  • 30-40 g zmeura
  • 20 g coacaze rosii
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.

Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.

Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert fursecuri de Martisor

Postat de mirela0911

Desert fursecuri de Martisor

Albusurile, la temperatura camerei, se mixeaza pana incep sa devina spuma apoi se adauga pe rand zaharul. Se mixeaza pana devine o spuma densa, tare. In acest moment se adauga si colorantul gel....

Citeste continuarea

Desert branzoaice sau poale-n brau moldovenesti

Postat de Pungasa_Rogue

Desert branzoaice sau poale-n brau moldovenesti

Se freaca drojdia cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se dizolva. Intr-un castron se cern 500 g faina. Se face o adancitura in mijloc si se adauga un praf de sare, untul moale, laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2013, 15:51
bunnnnnn
la 30.09.2013, 15:52
Bravooooooooooooo Clemeeeeeeeeeeee! Excelenta reteta ai ales! Felicitari si la mai multe! PS Oare trebuia sa zic Huuuooooo?
la 30.09.2013, 15:57
Cu ce mandrete de reteta te aniversezi Cleme super ti-a reusit
Felicitari ca acusica ma intreci
la 30.09.2013, 15:57
Corinuto poti sa zici ce vrei,nu ma supar,ca nu vreau s afac riduri....
la 30.09.2013, 15:57
FELİCİTARİ

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking