Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Sep 2013 | 4427 vizualizari
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Am vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca mi-a iesit sau nu,ramane sa apreciati voi.... PS.Ador bezeaua,sunt fana ei.....

Ingrediente

  • ''Fusta Pavlovei''
  • 3 albusuri
  • 175 g zahar cu granulatie medie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 lingurita de amidon
  • Umplutura
  • 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
  • 100 ml smantana peste 60 % grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 1 rodie
  • 30-40 g zmeura
  • 20 g coacaze rosii
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.

Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.

Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gogosi pufoase cu mere

Postat de rocsi_1612

Gogosi pufoase cu mere

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Merele le spalam, le decojim si le dam pe razatoarea mica. Intr-un bol punem faina cernuta, zaharul, drojdia dizolvata, sarea, coaja rasa de portocala si...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2013, 15:51
bunnnnnn
la 30.09.2013, 15:52
Bravooooooooooooo Clemeeeeeeeeeeee! Excelenta reteta ai ales! Felicitari si la mai multe! PS Oare trebuia sa zic Huuuooooo?
la 30.09.2013, 15:57
Cu ce mandrete de reteta te aniversezi Cleme super ti-a reusit
Felicitari ca acusica ma intreci
la 30.09.2013, 15:57
Corinuto poti sa zici ce vrei,nu ma supar,ca nu vreau s afac riduri....
la 30.09.2013, 15:57
FELİCİTARİ

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking