Ingrediente
- 2 pesti de cca 800g
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1/2 ardei gras
- sare
- piper
- zeama de la o lamaie
- 4 lg porumb boabe
- 1 lg ulei
- 100 ml apa
Mod de preparare
Pestele il cureti si il stropesti cu zeama de lamaie , lasandu-l asa cca 20 minute.
Intre timp cureti ceapa, usuroiul si ardeiul si le tai feliute subtiri (julienne).
Codimentezi pestele cu sare si piper si il asezi in tava pe care ai uns-o cu ulei. Eu am folosit dry cooker-ul fiindca se prepara mai repede si mai usor.
Adaugi legumele , porumbul si apa, apoi acoperi cu capacul si lasi la foc mic 30 minute.
Servesti pestele imediat, alaturi de sosul de legume cu/fara garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|