PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER

Postat de amalia01 in Mancare copii
31 Mai 2016 | 3726 vizualizari
PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER

De mica , fetitei mele i-a placut pestele, de orice fel si preparat in fel si chip. Motiv pentru care i-l prepar ori-de-cate ori vreau sa ii ofer un pranz sanatos si consistent. De data aceasta a fost randul unor somotei sa aterizeze in tigaia Dry Cooker.

Ingrediente

  • 2 pesti de cca 800g
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 4 lg porumb boabe
  • 1 lg ulei
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Pestele il cureti si il stropesti cu zeama de lamaie , lasandu-l asa cca 20 minute.

Intre timp cureti ceapa, usuroiul si ardeiul si le tai feliute subtiri (julienne).
Codimentezi pestele cu sare si piper  si il asezi in tava pe care ai uns-o cu ulei. Eu am folosit dry cooker-ul fiindca se prepara mai repede si mai usor.

Adaugi legumele , porumbul si apa, apoi acoperi cu capacul si lasi la foc mic 30 minute.
Servesti pestele imediat, alaturi de sosul de legume cu/fara garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Broccoli cu cartofi la cuptor

Postat de oanapl

Broccoli cu cartofi la cuptor

Se desface broccoli in buchețele și se fierb în apă cu sare, timp de 5 minute. Se curăță, se spală cartofii și se taie în cubulețe apoi se fierb pe jumătate. Se unge cu...

Citeste continuarea

Papanasi din gris

Postat de Reli_B

Papanasi din gris

Punem laptele la fiert si cand incepe sa dea in clocot adauga zeama de lamaie sau otetul, il lasam sa se adune (branzeasca) apoi adaugam praful de sare, zahar dupa gust si grisul il turnam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 22:19
bun
la 31.05.2016, 22:58
foarte bune!
la 31.05.2016, 23:32
la 01.06.2016, 09:38
Foarte bun si sanatos pestele
la 01.06.2016, 09:43
Foarte bun!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking