PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER

Postat de amalia01 in Mancare copii
31 Mai 2016 | 3726 vizualizari
PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER

De mica , fetitei mele i-a placut pestele, de orice fel si preparat in fel si chip. Motiv pentru care i-l prepar ori-de-cate ori vreau sa ii ofer un pranz sanatos si consistent. De data aceasta a fost randul unor somotei sa aterizeze in tigaia Dry Cooker.

Ingrediente

  • 2 pesti de cca 800g
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 4 lg porumb boabe
  • 1 lg ulei
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Pestele il cureti si il stropesti cu zeama de lamaie , lasandu-l asa cca 20 minute.

Intre timp cureti ceapa, usuroiul si ardeiul si le tai feliute subtiri (julienne).
Codimentezi pestele cu sare si piper  si il asezi in tava pe care ai uns-o cu ulei. Eu am folosit dry cooker-ul fiindca se prepara mai repede si mai usor.

Adaugi legumele , porumbul si apa, apoi acoperi cu capacul si lasi la foc mic 30 minute.
Servesti pestele imediat, alaturi de sosul de legume cu/fara garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pancakes pentru micul dejun

Postat de mirela0911

Pancakes pentru micul dejun

Se taie cubulete salamul, ardeiul gras si cacavalul. Ceapa verde se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale bine cu sarea, piperul si verdeturile. Se adauga laptele si uleiul apoi salamul,...

Citeste continuarea

Ficatei de pui cu oregano si lamaie

Postat de sufletista

Ficatei de pui cu oregano si lamaie

Ficateii de pui ii spalam bine, dupa care ii asezam pe prosop de bucatarie pentru a se usca. Ii dam prin faina, dupa care ii prajim pe ambele parti in uleiul incins bine. Intre timp tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 22:19
bun
la 31.05.2016, 22:58
foarte bune!
la 31.05.2016, 23:32
la 01.06.2016, 09:38
Foarte bun si sanatos pestele
la 01.06.2016, 09:43
Foarte bun!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking