Ingrediente
Aluat:
- 400 g. faina alba
- 250 g unt
- 150 g. zahar
- 1 galbenus
- 1 pachetel praf de copt
- 2 linguri cacao
Crema:
- 750 g branza vaci dulce mai scursa
- 3 oua
- 3 zahar vanilat
- 250 g. zahar
Mod de preparare
Ce am facut eu nou la aceasta prajitura este faptul ca nu am mai transformat aluatul in bulgarasi ci l-am lasat firmituri...si bine am facut ...am scutit ceva timp...si a iesit la fel de delicioasa...
In vasul de framantat am amestecat ingredientele pentru aluat si cand au ajuns la consistenta unor firmituri am spus stop.
Am pregatit rapid crema de branza mixand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul, vanilia si branza.
Am pus o foaie de copt pe tava, am presarat primul strat de firmituri de aluat destul de uniform zic eu, apoi crema de branza si ultimul strat de firmituri. Simplu ca buna ziua.
Am copt 40-45 de minute pana s-a rumenit frumos...e atat de buna....si mult mai usor de preparat.
http://mona-reteteculinare.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy- cu firmituri" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (106)
|