Ingrediente
- Ingrediente Reteta de biscotti italienesti
- 200 g faina alba tip 000
- 100 g zahar
- 100 g migdale din care jumatate se taie in bucati mai mici
- un praf de sare
- 6 g praf de copt
- 2 lg cu miere de albine
- 2 oua
- coaja rasa de lamaie
- coaja rasa de portocala
- 1 lgt esenta de vanilie
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti
Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale, mierea,esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie si portocala. Cu o lingura se omogenizeaza bine amestecul pana se incorporeaza bine toate ingredientele uscate.
Se ia compozitia si se pune in tava tapetata cu hartie dandu-i o forma dreptunghiulara si plata.
Se da la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, pentru 20 de minute. Cand a trecut timpul, se scoate din cuptor si se lasa la racit 15 minute, dupa care se taie in felii groase de un deget.
Se iau feliile si se pun din nou in tava, rasturnate, si se dau la cuptor din nou pentru 10 minute la 160 de grade C.
Sunt foarte buni alaturi de cafeaua de dimineata, asta daca mai apuca ziua urmatoare.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Biscotti cu alune si cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de biscotti italienesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|