Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de Caty in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2023 | 4484 vizualizari
Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Vopsesc de multi ani ouale cu coji de ceapa si au iesit bine de fiecare data. Culoarea mai roscata o vor dobandi ouale care fierb un pic mai mult. Pentru Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa sunt necesare urmatoarele: oua, coji ceapa, sare,otet.

Ingrediente

  • Ingredientele pentru Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa
  • Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • Oua (25 am avut eu)
  • coji de ceapa (eu adun coji cu cateva saptamani inainte)
  • frunze de marar, patrunjel, leustean
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura otet
  • Ciorapi bej
  • Ata pentru legat

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata. 

Acum punem verdeata preferata pe ou. Ude fiind si oul, si verdeata, aproape ca se vor lipi si va fi usor sa legam ciorapul. 

Cojile de ceapa(cu cat sunt mai multe, cu atat mai colorate vor iesi ouale), le punem intr-o cratita cu apa, sarea si otetul, la fiert. Dupa ce da un clocot, micsoram flacara si asezam ouale. Nu le ingramadim si avem grija sa le scufundam in apa.  Mie mi-au incaput 13 oua odata.

Le lasam la foc mic 15 minute apoi scoatem unul cate unul, taiem capatul ciorapului si indepartam verdeata imediat. Fierbinti fiind le ungem cu ulei ajutandu-ne de un servetel, apoi le ,,lustruim,, tot cu un sevetel. 

Intr-o imagine se pot vedea si oua fara ciorap, au iesit la fel de frumoase.

 Vezi si reteta de Oua marmorate cu foi de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri hot-dog

Postat de Pungasa_Rogue

Rulouri hot-dog

Se amesteca faina cu drojdia si se lasa 10-15 minute deoparte. Dupa aceea, se adauga un praf de sare, uleiul si laptele caldut si se framanta totul, formand o bila nelipicioasa de aluat. Se...

Citeste continuarea

Reteta de saratele cu cascaval

Postat de mirela0911

Reteta de saratele cu cascaval

Iata cum se prepara Reteta de saratele cu cascaval In bolul robotului se pune faina cernuta, se face o gropita in mijloc in care se pune jumatate de lingurita de zahar si drojdia prospata,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2023, 21:38
Cat de frumoase sunt! Felicitari, Caty si Paste binecuvantat!
la 16.04.2023, 09:19
la 16.04.2023, 23:36
Paște fericit!
la 17.04.2023, 01:41
la 17.04.2023, 10:59
Cele mai frumoase !!!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking