4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Rapid si bun,zic eu,cine vrea sa ma contrazica n-are decat,tot aia este....
Ingrediente
Mod de preparareLasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, apoi impartim foaia in 30 de patratele. Frecam galbenusul de ou cu lingura de lapte si apoi ungem fiecare patrat in parte, apoi presaram zahar brun. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam patratele in tava la distanta de 2 cm. Bagam tava la cuptorul preincalzit la foc moderat, cca 25 minute (depinde de fiecare cuptor in parte). Cand s-au rumenit se scot din cuptor si se lasa la racit. Cand s-au racit se orneaza cu frisca obtinuta din smantana batuta bine si indulcita cu zaharul vanilat, frisca in care adaugam zmeura. Pe fiecare patratel cu frisca se aseaza o bucatica mica de ciocolata si se toana sos de ciocolata. Se lasa la rece pana se servesc. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de desert duo ciocolata neagra si piersici de gradina Mousse de ciocolata : Intr-un castron de inox am pus ciocolata, cele 2 galbenusuri si smantina pt. frisca,...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de prajitura fara coacere, Duo zmeura Mai intai am pus intr-o craticioara 330 g zmeura rosie si 50 g zahar, am pus pe foc si am lasat sa clocoteasca vreo 5 min, apoi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|