Ingrediente
- 1 albus de ou
- 1 praf de sare
- 50 g zahar pudra
Mod de preparare
Oul trebuie tinut la temperatura camerei. Separam abusul de galbenus. Mixam albusul de ou impreuna cu praful de sare. Adaugam zaharul pudra si mixam pana cand putem sa intoarcem bolul cu fundul in sus fara ca bezeaua sa se desprinda.
Intr-un pos punem bezeaua si intr-o tava tapetata cu faina sau hartie de copt facem formele pentru bezea.
Introducem tava la treapta intai a cuptorului si coacem cu usa intredeschisa. Lasam bezelele la cuptor timp de 1 h sau 1 h si 30 de minute. La final trebuie sa avem bezele tari si lucioase. Eu am pus si putina dulceata de visine atunci cand le-am servit. Un deliciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fantome din bezea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|