Ingrediente
- Ingrediente Reteta de supa ungureasca de pui Husleves nr.24. din top Best soups in the World.
- o gaina de tara (am folosit doar jumatate) sau alta carne
- o jumatate gulie
- 2-3 morcovi
- o ceapa mare
- 1 cartof mare
- un ardei gras
- o radacina patrunjel
- o legatura patrunjel
- 3-4 catei usturoi
- o mana taitei
- sare dupa gust
- piper dupa gust.
- 5 l apa
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de supa ungureasca de pui Husleves nr.24. din top Best soups in the World.
Gaina o fasonam si o punem intr-o oala la fiert cu apa, eliminam orice spuma formata.
Adaugam sarea, legumele, usturoiul si patrunjelul legat in buchetel, pastrand cateva fire pentru servire (optional)
Fierbem supa pana carnea se desprinde usor de pe os.
Strecuram supa, carnea o oprim intr-un bol lasat la cald, la fel si legumele.
Potrivim supa de sare si piper.
Separat se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg intr-o sita. Se adauga inapoi in oala si se toarna un polonic de supa-stoc, pentru a evita lipirea pastelor.
Supa se serveste fiebinte repartizand-o in boluri ,mai intai carnea, taiteii, cateva legume daca doriti si turnat supa-stock fierbinte peste carne, legume si taitei.
Se orneaza cu patrunjel proaspat.
Supa este gata!
Pofta buna!
Vezi si reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|