Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Postat de diaconta in Pui
5 Oct 2013 | 6512 vizualizari
Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Laura mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de obicei.

Ingrediente

  • Un piept de pui dezosat =400 g
  • 500 g hribi
  • O ceapa
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • Ardei iute
  • Gogoşar
  • Roşie
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Piper cu lamâie
  • Ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.

Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.

Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.

Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.

Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.

Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.

Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.

 

Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui la tigaie

Postat de momo121

Pulpe de pui la tigaie

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce. Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care...

Citeste continuarea

Muschiulet de piept de pui crispy

Postat de MotanLaOale

Muschiulet de piept de pui crispy

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi. Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2013, 00:15
Vai di mini ce-ai facut acolo!
la 05.10.2013, 00:23
Ia uite la ea, la ora asta ne dai mancare?
la 05.10.2013, 00:31
Corino,ziceam ca sunteti dormiti deja )))))) si nu bagati de seama
la 05.10.2013, 00:31
Xana,un piculet de mancare ))
la 05.10.2013, 00:34
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking