Ingrediente
- Un piept de pui dezosat =400 g
- 500 g hribi
- O ceapa
- Un morcov
- 2 caţei de usturoi
- 100 ml suc de rosii
- Ardei iute
- Gogoşar
- Roşie
- Sare,piper,boia
- Ierburi de provence
- Piper cu lamâie
- Ulei
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.
Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.
Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.
Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.
Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.
Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.
Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.
Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|