Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Postat de diaconta in Pui
5 Oct 2013 | 6542 vizualizari
Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Laura mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de obicei.

Ingrediente

  • Un piept de pui dezosat =400 g
  • 500 g hribi
  • O ceapa
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • Ardei iute
  • Gogoşar
  • Roşie
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Piper cu lamâie
  • Ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.

Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.

Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.

Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.

Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.

Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.

Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.

 

Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București

Retete similare

Frigarui asortate

Postat de Oana

Frigarui asortate

taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in...

Citeste continuarea

Gyros cu pui si sos tzatziki

Postat de AlexTeacher

Gyros cu pui si sos tzatziki

Incepe cu lipia . Dizolva drojdia uscata in apa calduta. Pentru inceput incorporeaza 140 g de faina. Amesteca-le bine si lasa amestecul sa se odihneasca 30 minute. Adauga apoi uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2013, 00:15
Vai di mini ce-ai facut acolo!
la 05.10.2013, 00:23
Ia uite la ea, la ora asta ne dai mancare?
la 05.10.2013, 00:31
Corino,ziceam ca sunteti dormiti deja )))))) si nu bagati de seama
la 05.10.2013, 00:31
Xana,un piculet de mancare ))
la 05.10.2013, 00:34
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking