Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Postat de diaconta in Pui
5 Oct 2013 | 6542 vizualizari
Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Laura mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de obicei.

Ingrediente

  • Un piept de pui dezosat =400 g
  • 500 g hribi
  • O ceapa
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • Ardei iute
  • Gogoşar
  • Roşie
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Piper cu lamâie
  • Ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.

Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.

Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.

Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.

Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.

Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.

Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.

 

Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București

Retete similare

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de licurici_lra

Ciulama de pui

Carnea se spala bine, apoi se portioneaza si se pune la fiert in apa multa. Se spumeaza din cand in cand, iar cand nu mai face spuma, se adauga sare, ceapa intreaga curatata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2013, 00:15
Vai di mini ce-ai facut acolo!
la 05.10.2013, 00:23
Ia uite la ea, la ora asta ne dai mancare?
la 05.10.2013, 00:31
Corino,ziceam ca sunteti dormiti deja )))))) si nu bagati de seama
la 05.10.2013, 00:31
Xana,un piculet de mancare ))
la 05.10.2013, 00:34
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking