Ingrediente
- 4 oua
- 1 pahar faina
- 1 pahar de zahar
- 4 lg de ulei
- 2 lg cacao
- un vf. cutit de sare
- 2 pere
- Crema:
- 200 gr unt
- 200 ml frisca
- 100 gr zahar pudra
- 50 gr mascarpone
- Ornat:
- ciocolata rasa
- feliute de pere
Mod de preparare
Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata cu unt si faina.Facem testul cu scobitoarea.
Mixam frisca ,untul il taiem cubulete si il mixam cu zaharul,mascarpone si amestecam cu frisca.Cand blatul s-a racit il taiem in doua,eu am insiropat cu zeama de la compot de capsuni,punem crema,pere taiate felii,al doilea blat,crema,ciocolata rasa si feliute de pere.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pandispan cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|