Se coc vinetele,se curata si se clatesc,apoi se dau prin masina de tocat carne.Tot prin masina de tocat dam si ciupercile,urzica vie,ceapa si usturoiul.Adaugam peste aceasta compozitie,sare,oregano,faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa si omogenizam foarte bine compozitia.Punem...
Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam ouale, 2 linguri de zahar si drojdia stinsa cu putina sare si putina apa minerala si incepem sa amestecam cu telul, turnand apa minerala, cat sa facem un aluat un pic mai gros decat la clatite. Punem pe foc, un vas cu ulei la incins si cand...
Se curata un dovleac placintar si se taie sub forma de sticksuri care se vor folosi la chec.
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun la mixat cu un praf de sare si se mixeaza pana cand devin o pasta densa, se adauga zaharul vanilat, zaharul si se continua mixarea, pret de cateva...