3 rețete de paste pentru desert cu noile sortimente de la Monte Banato

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
11 Dec 2018
3 rețete de paste pentru desert cu noile sortimente de la Monte Banato

Nu-i așa că și voi iubiți deserturile aromate? Știm, cu toții merităm un moment de răsfăț. Dar cum timpul pe care trebuie să îl împărțim între job și familie este destul de limitat, nu vrem să petrecem ore în șir în fața aragazului sau a cuptorului.

 Ei bine, acum te poți bucura atât de un desert bun, cât și de clipe împreună cu familia - Monte Banato vine cu soluția inovatoare: pastele special create pentru desert, realizate dintr-un mix inedit de ingrediente, care păstrează aceleași valori nutritive, în trei forme perfecte pentru toate rețetele de paste dulci - bucle, cerculețe și melcișori. Fiecare sortiment vine cu o rețetă specială pentru forma sa: bucle cu nucă, budincă din melcișori cu brânză dulce și stafide șicerculețe cu lapte dulce, iar tu poți testa o mulțime de combinații inedite de ingrediente și arome pentru a crea un desert absolut delicios. 

Bucle cu nucă

 

Budincă de paste cu brânză dulce și stafide

Cerculețe cu lapte dulce

Monte Banato a reușit să integreze armonios originea italiană a produselor cu tradițiile românești în pastele care astăzi se află în topul preferințelor românilor. (*Conform Nielsen). Pasiunea pentru obiceiurile și tradițiile românești este inspirația care a dat naștere noului concept de paste pentru desert. 

Ne amintim cu drag de vremea când eram copii și eram răsfățați de bunicile noastre cu deserturi din paste, iar mai târziu, la rândul nostru, pregătim deserturi pentru copiii noștri. Este o tradiție care merită valorificată și transmisă mai departe generațiilor viitoare, spune Margareta Vieriu, Marketing Manager PANGRAM SA România.









Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking