5 beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba in sezonul rece

Postat de ThePublicAdvisors in Cu de toate
18 Dec 2015
5 beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba in sezonul rece

Bucuresti, 17 decembrie: Ginkgo biloba, supranumit si “arborele miracol”, salveaza in fiecare an vietile a milioane de oameni, datorita actiunilor benefice in afectiunile cardiovasculare, ce reprezinta cauza de mortalitate numarul 1 la nivel mondial. In tari precum Germania si Franta, este cel mai folosit remediu natural.

Cu peste 40 de substante active, Ginkgo biloba este una dintre plantele medicinale cu cele mai cuprinzatoare efecte benefice pentru sanatate. Este recomandat persoanelor peste 30 de ani pentru cresterea tonusului si poftei de viata, iar persoanelor peste 40 de ani pentru imbunatatirea circulatiei.

In acelasi timp, Ginkgo biloba ofera o incredibila protectie pentru inima si face ca vasele de sange sa functioneze armonios si eficient. Este important ca oamenii sa aleaga un produs de calitate, cu adevarat eficient. De exemplu, ginkgo biloba din produsul Ginkana este in raport 50:1, adica din 50 kg de planta se obtine 1 kg de extract. Aspectul acesta se verifica usor pe ambalajul produsului, e necesar sa verificam daca scrie ”extract de Ginkgo biloba 24% Ginkgoflavone, 6% lactone terpenice”. Exista si diferente mai subtile. Unele extracte pot fi mai pure si in consecinta mai eficiente, iar altele de o calitate mai slaba. Cel mai mult conteaza de unde se obtine extractul de Ginkgo biloba.

De exemplu, extractul de Ginkgo biloba din suplimentul Ginkana de la Alevia este obtinut de la compania furnizoare Naturex, cu sediul in Franta, lider mondial in puritatea extractelor. Mai mult, acest extract este verificat la un laborator independent, care certifica puritatea sa. Ginkana contine cel mai pur extract de Ginkgo biloba dintre suplimentele alimentare.”, explica Florin Mitocaru, medic specialist medicina interna, manager general Alevia.

Efectele asupra organismului:

 

·         Atenueaza senzatia demaini si picioare reci” care apare in sezonul rece

·         Contribuie la marirea fluxului de sange spre creier si extremitatile membrelor. Imbunatateste circulatia sangvina: scade permeabilitatea capilarelor, relaxeaza peretii vasculari, dilata vasele, permitand cresterea fluxului sangvin, creste rezistenta vasculara (venotonic) si vasodilatatia arteriala.

·         Ajuta la imbunatatirea puterii de concentrare si capacitatea de memorare in sezonul rece

·         Combate radicalii liberi responsabili de procesul imba­tranirii si o multime de boli, datorita faptului ca frunzele de ginkgo contin doua tipuri de substante, flavonoide si terpenoide. Flavonoidele, spre exemplu, impiedica oxidarea colesterolului si a trigliceridelor pe peretii arterelor.

 

·         Creste eficienta metabolismului, regularizeaza neuro­transmitatorii si stimuleaza nivelul de oxigen din creier. 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking