A fost odata ca niciodata, dar va fi si altadata! - Bengalion 2017

Postat de ladydi in Bucatarasii
9 Feb 2017
A fost odata ca niciodata, dar va fi si altadata! - Bengalion 2017

In sfarsit, am reusit sa imi fac un pic de timp, sa va spun si povestea mea despre Bengalion. J Incepe ca orice poveste cu “A fost odata”dar nu vreau sa spun “niciodata”pentru ca sper, cred si imi doresc sa mai fie multe alte “odata”

Nici nu stiu cu ce sa incep: cu zona superba, cu locatia unde s-a desfasurat “povestea”( multumim, Cleme, esti minunata, chiar daca ne bati la cap si ne certi  :x)?

O sa ma refer la minunata familie Bucataras: nu cred ca am mai vazut asa multi oameni, stransi la un loc, animati de aceeasi pasiune, cu atata veselie si caldura de oferit. Ne-am simtit adoptati imediat, nu ne-am simtit stingheri, decat poate la inceput, cateva momente J. Oricum noi, cand eram pe drum inspre Bengalion, ne intrebam: “oare cand va fi urmatoarea intalnire?”... J Am intuit, cunoscandu-va intr-o oarecare masura de pe Bucataras.ro, ca va fi mai mult decat frumos si ca ne vom dori sa repetam curand intalnirea.

Nu imi gasesc cuvintele sa exprim la adevarata valoare trairile pe care le-am avut. Tema aleasa a fost extraordinara, inca odata felicitari si multumiri Cleme! Sa vezi atata frumusete si nationalism la un loc, nu poate decat sa incante si sa ofere speranta intr-un viitor mai bun ( dar sa nu stricam momentul cu politica :P). Cat despre copiii imbracati in costume populare si acum ma emotionez, cand imi amintesc fetisoarele lor inocente si sclipirea din priviri. Imi pare rau ca nu am reusit si noi sa fim total in tema,sper sa ne revansam data viitoare.

A fost o petrecere la superlativ,totul a fost minunat, de la tombola si cadourile primite de la Bucataras,la karaoke,la dans, la mancarea excelenta si pana la momentul inedit pentru noi si incantator, sustinut de Daniel Fat.

Am mai spus si ma repet, ne simtim onorati si fericiti ca am cunoscut atatia OAMENI, ne-am simtit adoptati fara rezerve in marea familie a Bucatarasilor si de abia asteptam sa va revedem.

Toti ati fost si sunteti minunati, dar simt nevoia sa multumesc in mod special catorva persoane: Cleme, leoaica noastra carcotasa, care s-a stresat foarte tare sa iasa totul bine (si a iesit perfect), draguta Ancuta bucataras, care ne-a facut tot felul de surprize din partea “Bucatarasului”si care a avut rabdarea infinita sa ne faca sute de poze, delicata si frumoasa, Rux,(stie ea de ce)  :x si Bunica, o adevarata bunica  :x (chiar avem nevoie de o bunica in viata noastra, asa ca ne oferim sa fim adoptati  ;)) )

As tine-o asa toata ziua, dar v-am plictisit destul, sper ca am reusit sa transmit exact ce simt J.

Sa nu uit, Bucataras.ro este cel mai vesel si fain site! :-*

 

Va imbratisez cu drag pe toti!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking