Alege pentru intreaga familie Puiul Vegetarian. Crescut cu legume si cereale, are acea culoare galbena a puiului de tara de care iti era dor

Postat de Bucataras in Cu de toate
4 Noi 2020
Alege pentru intreaga familie Puiul Vegetarian. Crescut cu legume si cereale, are acea culoare galbena a puiului de tara de care iti era dor

Puiul Vegetarian este un produs pentru oamenii care vor să mănânce un pui bun ca cel de la țară. Este hrănit cu legume și cereale, în Horezu, o zonă vestită pentru aerul curat și terenuri nepoluate, iar o mare parte din hrana lui este cultivată chiar de cei care îl și cresc.

De ce este Puiul Vegetarian galben ca cel de la țară

Puiul Vegetarian, apărut recent în supermarketurile din întreaga țară, nu este orice fel de pui. Acesta este galben, bun și aduce acel gust irezistibil de pui crescut la curte, gust râvnit de mulți dintre cei care locuiesc la oraș și nu au cum să aducă mereu acasă pui din curtea bunicilor.

 Gama de Pui Vegetarian este produsă 100% de LaProvincia. Puii crescuți de LaProvincia au o alimentație sănătoasă, compusă din cereale și legume. Cerealele, preponderent porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului Vegetarian. Porumbul românesc este cel care oferă culoarea de pui de țară, pentru că și Puiul Vegetarian mănâncă o parte din ce mănâncă puii de curte.

 Aceste cereale sunt cultivate pe terenurile proprii LaProvincia, în apropiere de fermele unde sunt crescuți Puii Vegetarieni, în zona Horezu. Ele sunt crescute natural, sustenabil și cu mare grijă față de mediul înconjurător. Un stâlp de bază al principiilor LaProvincia este păstrarea naturii așa cum este ea pentru a putea prezenta și generațiilor următoare frumusețea țării noastre.

De ce este noul pui LaProvincia vegetarian

Strategia UE From Farm to Fork care vizează dezvoltarea unui sistem alimentar sănătos, corect și prietenos pentru mediul înconjurător, este susținută și adoptată de brandul LaProvincia - Pui Vegetarian. Personalul LaProvincia gestionează cu atenție și responsabilitate întregul proces de creștere a păsărilor, integrând cultivarea cerealelor, îngrijirea specială a puilor și producția și ambalarea produselor finite. Cu un proces integral și bine controlat la nivel intern de către LaProvincia, brandul oferă oamenilor un pui crescut cu legume și cereale, fără făină proteică.

 Făina proteică este făină din carne și oase și este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii, din componente care nu sunt destinate consumului uman. Acest produs este realizat din ce rămâne după tranșare: carne reziduală, intestine, organe, țesuturi conjunctive și, câteodată, oase.

 Deși UE a interzis folosirea acestui produs în alimentația animalelor din fermele localizate pe teritoriul său, încă permite importul din afara UE de animale și păsări hrănite cu această faină proteică.

 Dieta Puiului Vegetarian este curată și nu conține făină proteică. Puiul Vegetarian nu este un produs pentru vegetarieni, ci este chiar el vegetarian, fiind hrănit cu legume și cereale.

 

Este un produs bun pentru toată familia, gustos și disponibil în marile supermarketuri din țară, dar și în unele magazine locale. Puiul Vegetarian se găsește în:

●     Mega Image,

●     Auchan,

●     Carrefour,

●     Kaufland,

●     Cora,

●     Selgros,

●     Supeco,

●     Diana,

●     Annabella,

●     magazinele proprii LaProvincia.

 Este un pui care oferă un gust incredibil preparatelor și este disponibil sub forma a 17 ambalaje diferite. Fiecare fiind ușor de integrat în rețetele dorite, contribuind astfel la reducerea risipei alimentare.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking