Atentie la salatele din Mega Image, va pot trimite direct la spital - ce a patit o romanca

Postat de Bucataras in Cu de toate
1 Sep 2015
Atentie la salatele din Mega Image, va pot trimite direct la spital - ce a patit o romanca

Tereza Munteanu, managing partner la Wunderman, a avut o experienta extrem de neplacuta incercand sa manance o salata de la Mega Image. In timp ce manca pranzul la birou, aceasta s-a inecat cu o bucata ascutita de plastic dur, care se afla in salata cumparata de la Mega Image Concept Store din Piata Gemeni, Bucuresti - cel mai exclusivist concept store Mega Image.

Intreaga intamplare a fost postata pe Facebook de Ileana Badiu, colega Terezei Munteanu si fosta sotie lui Dinu Pescariu. 

"Sa va povestesc ce am facut la pranz: mancam cu Tereza Munteanu o salata la birou, cumparata de la MEGA IMAGE cand Tereza pur si simplu s-a inecat cu aceasta bucata imensa de plastic ascutit din salata din pungile din imagine cumparate de la Concept Store (!) de la Piata Gemeni.

Nu va pot spune ce sperietura am tras si nici nu intru in detaliile sangeroase, ce stiu este ca va rog sa distribuiti pana cand Protectia Consumatorilor va lua cu siguranta masuri", a scris Ileana Badiu pe pagina sa de Facebook.

Cei de la Mega Image i-au raspuns Ilenei Badiu intr-un comentariu pe Facebook:

"Buna Ileana, ne pare foarte rau pentru experienta relatata. Te rugam sa ne transmiti detalii ale produsului (denumire, nr. lot, data expirare) pentru a investiga situatia. Impreuna cu furnizorul vom face toate verificarile necesare identificarii si eliminarii cauzelor neconformitatilor semnalate.

De asemenea, te invitam in magazin cu produsul pentru remediere. Iti multumim si ne cerem scuze inca o data pentru situatia intampinata! O zi placuta!"

Insa, Ileana Badiu a fost de neinduplecat, pe buna dreptate, avand in vedere ca prietena ei era sa ajunga la spital.

"Apreciez real time marketingul, insa prietena mea Tereza Munteanu era sa se sufoce, in plus s-a ranit in cavitatea bucala si cred ca o punga de salata de data asta fara cioburi nu ajuta la mare lucru. Va sfatuiesc sa luati direct contactul cu ea.", a precizat Ileana Badiu.

Deci, mare grija la salatele de la Mega Image!

Surse foto: Facebook, mega-image.ro

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking