Bijuteria de granit din bucataria ta

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie
9 Mai 2019
Bijuteria de granit din bucataria ta

Frumusetea este apreciata mai mult cand este durabila. Chiuvetele de bucatarie din granit nu sunt numai rezistente la zgarieturi si usor de curatat, ci si foarte frumos construite. Cand ai o chiuveta de granit, vei fi bucuroasa sa inviti musafirii in bucatarie si sa-i lasi sa admire maiestria si functionalitatea sa perfecta.

Pe parcursul duratei de functionare a unei chiuvete tipice, ea este supusa zgarieturilor a sute de bureti de curatat, peste 250 de litri de detergent de vase, milioane de stropi de grasime si miliarde de germeni. Toate acestea reprezinta motive bune sa investesti intr-o chiuveta de granit Pyramis. Chiuvetele Pyramis sunt produse in proportie de 80% din granule de cuart natural (silica), de aproximativ 1mm in diametru, cel mai dur si rezistent component al granitului. Granulele de cuart sunt unite prin adaos de rasini si aditivi care confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic si o rezistenta incredibila. Pe langa toate astea, chiuvetele de granit nu necesita curatare chimica, ceea ce ajuta la reducerea cantitatii de chimicale ce intra in apa reziduala a oraselor.

Fiecare familie are un alt stil de viata cand vine vorba de bucatarie. Chiuvetele din granit Pyramis sunt construite cu tehnologie antibacteriana, rezultand o chiuveta care arata foarte bine si este igienica, indiferent de cat de mult este folosita. Cresterea microbilor se dubleaza la fiecare 20 de minute, insa tratamentul antibacterian reduce acest factor, ceea ce face curatirea chiuvetei mai usoara si mai eficienta. Chiuvetele din granit rezista la pete, ciobiri si contactul cu suprafete fierbinti pana la 280° C.

Cand alegi o chiuveta de granit, treci cu degetele pe suprafata sa fina, perfecta si vei intelege ca atingi ceva special, creat anume pentru bucatariile familiilor moderne. Poti face din bucataria ta un loc deosebit preferat de membrii familiei caci poti alege dintr-o paleta larga de culori pentru chiuveta, de la nuante clasice de piatra naturala, la cele pastelate sau metalice sofisticate.

Chiuvetele de granit sunt usor de curatat prin executarea unei minime rutine zilnice. Cu putina apa cu detergent si un burete de nailon, tot ce ai de facut este sa o speli cu miscari circulare si sa o clatesti foarte bine. Cu un prosop de hartie sterge si ultimele picaturi pentru a evita depunerile de calciu. Nu folosi niciodata pudre sau bureti abrazivi.

Asadar, putina ingrijire zilnica este tot ce ai nevoie pentru a pastra chiuveta de granit ca noua. Familiile cu copii mici ce nu au inca sistemul imunitar dezvoltat sunt preocupate de inmultirea bacteriilor, in special in bucatarie, de aceea mamicile acorda mai multa atentie igienii. Tratamentul

antibacterian folosit la chiuvetele Pyramis pastreaza suprafata curata si protejata de inmultirea bacteriilor, un mare plus pentru familiile tinere.

Granitul este unul dintre cele mai durabile materiale texturate din lume, insa este si unul dintre cele mai atractive. Chiuvetele din granit sunt foarte elegante si aduc un aer natural in bucatarie. Granitul are un luciu subtil si se simte foarte placut la atingere. Suprafata este fin texurata dar nu si poroasa, ceea ce asigura un standard inalt de igiena. Cu alte cuvinte, daca alegi o chiuveta de granit Pyramis, alegi o piesa frumoasa ce va dura o viata.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking