Bine-ai venit , amagire!

Postat de Mutulica in Cu de toate
23 Apr 2015
     Bine-ai venit , amagire!

Viata pe feisbuc pare a fi o succesiune de petreceri unde-si fac loc greu serbedele zile in care o societate tampita obliga tinerii sa mearga la scoala pentru a avea de unde-si posta lamentarile despre plictisitorii lor ani de studiu.

Adultii sunt ocupati cu probleme grele, grija zilei de maine si moartea cuiva facut vedeta de mass-media bune sa ne spele creierul de orice forma de inteligenta.

Parintii imi par  habarnisti , intelegatori sau neputinciosi  in fata realitatii ca ai lor copii depun un efort  mai mare in cluburi decat la scoala aia care a terorizat toate generatiile si nu le-a oferit capacitatea de a discerne binele de rau.

-"Ai mei erau niste teroristi, nu ma lasau deloc sa merg la petreceri, sa port fusta scurta” sau mai stiu eu ce le trecea prin mintea lor absenta la principiile sanatoase dar plina de fronda fata de o societate si o lume ce de multa vreme par sa fie lipsite de orice sens.

Am inteles , scoala-i o mare pierdere de timp, dar cine-i impiedica pe tineri sa se autoeduce citind cu nesat si pregatindu-se sustinut in domeniile pentru care simt chemare?Nu cumva mediul familial, parintii aia care au iesit din socialism cu creierul spalat si au intrat in capitalismul de cumetrie doar cu dorinta de a avea ce nu le oferea comunismul:distractii si o mai mare bunastare materiala obtinuta prin orice mijloace?

Pentru a repara ce se mai poate,la orele de dirigentie (daca mai exista asa ceva) ar trebui chemati parintii si treziti din aceasta amagire pe care o traiesc de 25 de ani.Avem nevoie de un plan national de desteptare a natiunii dar cine sa il faca?Cei care profita de amagirea noastra sau noi , cei fara repere morale?

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking